Våra tjänster

Web Design

Vi vill skapa roligare webbsidor, webbsidor som får dina kunder att säga wow och vi gör allt vi kan för att göra din nya webbsida unik.

Marknadsföring

Facebook och Instagram är idag de största och mest kostnadseffektiva plattformarna när det kommer till marknadsföring om man vet vad man gör! Därför vill vi hjälpa ert företag att växa så effektivt som möjligt!

E-post

Med alla våra paket så får ni tillhörande e-postadresser och med oss får ni använda hur många ni vill! Er e-postadress är också helt unik, till exempel: “namn@webbsida.se”.

Fotografi

En ny webbsida behöver nya bilder för att verkligen glänsa, därför erbjuder vi också att ta dom bilderna åt er. Ni kan hitta exempel på våra bilder här på webben.

Logotyper

Behöver ert företag en logotyp? Super, vi fixar en logotyp åt er med ett modernt utseende för att just ert företag ska synas bättre!

SEO

När vi har byggt din nya webb erbjuder vi sökmotoroptimering som kommer hjälpa dig att ranka högt på sökmotorerna, google, bing osv.

Newly Content

We make the complex look simple

Alla webbsidor som vi skapar är skräddarsydda enligt förslag från kund och efter deras behov för att deras företag ska lyckas som bäst!

Som företag kan det vara komplicerat att hitta rätt företag som skapar deras webbsida, som ska ta deras bilder och som även ska skapa loggan.

Vi knyter ihop webb, bilder, loggor och digital marknadsföring i ett erbjudet paket för att göra det lättare för er.

InstagramLinkedin

KONTAKTA OSS

Hudiksvall

070 282 12 28

070 552 62 99

info@newlycontent.com